Politică de rambursări și returnări

Politică de rambursări și returnări

In conformitate cu dispozitiile legale, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, avand urmatoarele obligatii legale:

 

  • Obligatia de a transmite bunurile inapoi catre adresa de expediere a Grin Pink Med SRL, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care a comunicat decizia retragere din contract prin formularul anexa.
  • Obligatia de a suporta cheltuielile privind trimiterea bunurilor inapoi catre Grin Pink Med SRL conform prevederilor Art 13 alin 3 si 14 alin 2 din Ordonanta de urgenta 34/2014.
  • Obligatia de a ambala coletul de retur corespunzator naturii bunurilor, astfel incat acestea sa nu fie deteriorate in timpul manipularii si / sau transportului
  • Obligatia de a transmite bunurile cu ambalajul original, nedeteriorat; cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele precum si accesoriile/cadourile cu care s-a efectuat livrarea initiala. In caz contrar, returul se refuza.
  • In cazul mai multor bunuri de acelasi gen, se admite desigilarea unui singur bun. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • In cazul produselor sanitare gen masti de protectie, manusi, dezinfectanti, returul se admite doar daca acestea sunt sigilate.
  • Consumatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora conform prevederilor Art 14 alin 3 din Ordonanta de urgenta 34/2014. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

 

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

 

Banii vor fi rambursati cumparatorului prin virament bancar in acelasi cont din care a efectuat plata, in termen de 14 zile de la data primirii produsului returnat si acceptarea returului.

 

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

 

Formular de retragere – Tipizat conform anexa 2B din OU 34/2014 publicata în Monitorul Oficial cu numărul 427 din data de 11 iunie 2014

 

Către:           Grin Pink Med SRL cu sediul social in Str. Barajul Arges nr. 23, Et. 4, Ap. 5, Sector 1, Bucuresti Cod 014121, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4613/2014, Cod Unic de Inregistrare 33062441, e-mail office@grinpinkmed.ro, Tel XX,

De la:            Nume ____________________, Prenume ____________________, Strada ____________________, Nr. _______, Bl. _______,Sc. _______, Et. _______, Ap. _______, Localitate ____________________, Jud ____________________, Tel ____________________, e-mail ____________________,

 

Vă informez/Vă informăm prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse comandate la data ___________________,

1 Denumire produs ____________________, cod ____________________,

2 Denumire produs ____________________, cod ____________________,

3 Denumire produs ____________________, cod ____________________,

 

Data ____________________

Numele complet si semnatura

 

 

 

Menu