Termeni si conditii

Termeni si conditii – Grin Pink Med SRL

Termenii si conditiile cuprind si se iau in considerare impreuna cu urmaroarele subgrupe:

Termeni si conditii comerciale – inserare link

Comanda si livrare – inserare link

Garantii si service – inserare link

Politica de confidentialitate si gestionarea datelor cu caracter personal – inserare link

 

Grin Pink Med SRL este o persoana juridica romana, cu sediul social in Str. Barajul Arges nr. 23, Et. 4, Ap. 5, Sector 1, Bucuresti Cod 014121, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4613/2014, Cod Unic de Inregistrare 33062441, e-mail office@grinpinkmed.ro, Tel XX, IBAN: RO94BUCU1111215937342RON deschis la Alpha Bank si IBAN RO20INGB0000999906398671 deschis la ING Bank.

 

TERMENI SI CONDITII GENERALE

 1. Accesul la site

Website-ul proficlin.ro este un magazin online detinut in proprietate, administrat si pus la dispozitia clientilor de catre GRIN PINK MED S.R.L.

 

Prin accesarea, in continuare, a prezentului website proficlin.ro declarati in mod expres, deplin si neconditionat ca acceptati termenii comerciali si conditiile urmatoare, tarifele care urmeaza a fi percepute, politica de cookies, politica de confidentialitate si de gestionare a datelor cu caracter personal. De asemenea, declarati ca aveti varsta peste 16 ani, discernamant total si capacitate deplina de exercitiu. Termenii utilizati in cadrul acestei platforme au valoare de contract pe care va obligati sa il respectati fara niciun fel de rezerve. Neacceptarea acestor Termeni și Condiții atrage obligația utilizatorului de a înceta de îndată accesarea prezentului site.

 

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui website intelegeti să nu faceţi responsabile Grin Pink Med SRL şi nici terţele părţi implicate în crearea, producerea sau livrarea acestui website, pentru consecinţele acţiunilor pe care le veţi intreprinde pe baza informaţiilor conţinute în acest website.

Pentru incalcarea, sub orice forma, in tot sau in parte, a acestor Termeni si Conditii, Grin Pink Med SRL va fi indreptatita sa promoveze toate procedurile judiciare care se impun pentru o justa despagubire si protejarea intereselor sale legitime.

Orice incercare de a furniza date nereale in scopul inducerii in eroare in raporturile comerciale, sau de a accesa, in mod neautorizat, date de pe website-ul proficilin.ro, de a modifica continutul site-ului ori de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare demersurile judiciare si extrajudiciare in vederea identificarii si tragerii la raspundere potrivit legii penale a persoanelor vinovate..

 

 1. Limitarea responsabilitatii

Informatiile continute de site-ul proficlin.ro sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului. GRIN PINK MED S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

GRIN PINK MED S.R.L. nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari privind informatiile continute de website-ul proficlin.ro.

GRIN PINK MED S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea, in orice mod, a informatiilor de pe acest site.

 

GRIN PINK MED S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

 

GRIN PINK MED S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

 • informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

 

GRIN PINK MED S.R.L. nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit / beneficiu nerealizat, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi necuantificabile si / sau nedeterminate (chiar daca GRIN PINK MED S.R.L. a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.
 • folosirea necorespunzatoare a informatiilor si / sau a produselor achizitionate, in neconcordanta cu instructiunile si dispozitiile producatorului

 

 1. Informatii personale

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de date si informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda companiei Grin Pink Med S.R.L. dreptul de a utiliza informatiile introduse in formularul de comanda pentru derularea raporturilor comerciale si financiare ce decurg din acestea. Aceste date nu vor fi facute publice decat in conditiile legii. Utilizatorii se obliga sa introduca date adevarate, exacte si complete. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, utilizatorului ii revine intreaga responsabilitate pentru toate efectele ce decurg din aceasta.

 

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea site-ului proficlin.ro. GRIN PINK MED S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru lipsa de securitate a echipamentelor si mijloacelor de comunicare a utilizatorului, pentru scurgerile de date in timpul transferului acestora, sau pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 1. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre GRIN PINK MED S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, facturare, expeditia marfii, etc

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. GRIN PINK MED S.R.L. se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si GRIN PINK MED S.R.L.

GRIN PINK MED S.R.L. se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legislatia in vigoare

Puteti afla mai multe amanunte la sectiunea Nota de Informare GDPR (privind protectia datelor cu caracter personal) inserare link

 

 1. Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul integral al site-ului pro(imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) este proprietatea deplina si exclusiva a Grin Pink Med S.R.L. si nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat in tot sau in parte, sub nicio forma, fara acordul prealabil, in scris, al Grin Pink Med S.R.L. Folosirea fara acordul companiei Grin Pink Med S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 1. Pret

Preturile prezente pe site includ TVA (19%). Preturile sunt actualizate periodic, in functie de variatiile cursului de schimb valutar precum si de politica de vanzari decisa de Grin Pink Med SRL. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostri. Grin Pink Med SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand, fara nicio notificare prealabila, preturile produselor oferite spre vanzare, cu exceptia comenzilor deja confirmate si achitate de catre cumparator.

GRIN PINK MED S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

 

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

 

Pe langa pretul efectiv al achizitionarii produselor, cumparatorul va achita costul transportului perceput de firma de curierat, ce ii va fi adus la cunostinta in momentul plasarii comenzii.

 

 

 1. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

 • Numerar sau cu cardul prin POS, pentru comenzile care se ridica de la punctul de lucru al GRIN PINK MED S.R.L., din Sat Jilava, Com Jilava, Str. Ana Ipatescu Nr. 35 B, Et. P si Et. 1.
 • Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de GRIN PINK MED S.R.L. IBAN: RO94BUCU1111215937342RON deschis la Alpha Bank si IBAN RO20INGB0000999906398671 deschis la ING Bank. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul dvs de client. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii prin e-mail la comenzi@grinpinkmed.ro, atasand o copie a OP-ului si numai dupa intrarea sumei in contul GRIN PINK MED S.R.L.
 • Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.
 • Online cu cardul de credit/debit, beneficiar Grin Pink Med SRL, cu sediul social in Str. Barajul Arges nr. 23, Et. 4, Ap. 5, Sector 1, Bucuresti Cod 014121, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4613/2014, Cod Unic de Inregistrare 33062441, IBAN: RO94BUCU1111215937342RON deschis la Alpha Bank si IBAN RO20INGB0000999906398671 deschis la ING Bank

GRIN PINK MED S.R.L. accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro.

GRIN PINK MED S.R.L. prin platforma XXY CARD SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele GRIN PINK MED SRL.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

 

 1. Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul proficlin.ro este de XX zile din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, GRIN PINK MED S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In lipsa acordului, comanda se anuleaza.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de XX zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

Clientul are obligatia sa verifice integritatea fizica a coletelor in momentul in care se face loivrarea de catre firma de curierat, in prezenta curierului si sa ceara intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca ambalajele si /sau produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Daca defectul produsului din cauza transportului, sau lipsa unui produs din comanda nu este reclamata prin formularul de retur 24 ore de la receptia coletului reclamatia este considerata nula.

 

 

Termenul efectiv al livrarii:

Imediat: Daca toate produsele sunt in stoc, livrarea se poate face la Sediul comercial al Grin Pink Med SRL din XX sau prin curier rapid (comanda va ajunge la destinatie in ziua urmatoare).

 

In intervalul de timp specific, afisat, al fiecarui produs. Produsele sunt disponibile in stocul furnizorilor.

 

In intervalul de timp agreat impreuna cu dumneavoastra.

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat din XXX

 

 

Definirea unor termeni:

Stoc magazin suficient / Stoc magazin limitat- Produsul se afla in stocul fizic al magazinului si poate fi achizitionat si livrat in aproximativ 24 ore. Rezervarile din stoc se fac in urma trimiterii comenzii. Stocul este actualizat in timp real.

 

In stoc depozit– Produsul este disponibil in depozite externe sau in stocul furnizorilor si nu in stocul magazinului. Se poate livra in urma trimiterii comenzii, in maxim XX zile. Stocul este actualizat in timp real sau cel putin o data pe zi.

 

Nu este in stoc– Produsul nu este disponibil si nici nu sunt informatii precise privind termenul de livrare. Aveti posibilitatea de a seta alerta stoc, apasand butonul “Seteaza alerta stoc”, in momenul in care produsul devine disponibil veti primi un email ce va anunta automat modificarea dispnibilitatii.

 

Intreaba stoc: Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs.

 

Disponibil la comanda:– Produsul va fi disponibil in termenul precizat, in urma trimiterii comenzii si in limita stocului disponibil. Plata se face integral in avans.

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si XX zile din momentul confirmarii comenzii.

 

 

 1. Dreptul de retragere

In conformitate cu dispozitiile legale, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, avand urmatoarele obligatii legale:

 

 • Obligatia de a transmite bunurile inapoi catre adresa de expediere a Grin Pink Med SRL, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care a comunicat decizia retragere din contract prin formularul anexa.
 • Obligatia de a suporta cheltuielile privind trimiterea bunurilor inapoi catre Grin Pink Med SRL conform prevederilor Art 13 alin 3 si 14 alin 2 din Ordonanta de urgenta 34/2014.
 • Obligatia de a ambala coletul de retur corespunzator naturii bunurilor, astfel incat acestea sa nu fie deteriorate in timpul manipularii si / sau transportului
 • Obligatia de a transmite bunurile cu ambalajul original, nedeteriorat; cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele precum si accesoriile/cadourile cu care s-a efectuat livrarea initiala. In caz contrar, returul se refuza.
 • In cazul mai multor bunuri de acelasi gen, se admite desigilarea unui singur bun. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • In cazul produselor sanitare gen masti de protectie, manusi, dezinfectanti, returul se admite doar daca acestea sunt sigilate.
 • Consumatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora conform prevederilor Art 14 alin 3 din Ordonanta de urgenta 34/2014. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

 

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

 

Banii vor fi rambursati cumparatorului prin virament bancar in acelasi cont din care a efectuat plata, in termen de 14 zile de la data primirii produsului returnat si acceptarea returului.

 

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

 

Formular de retragere – Tipizat conform anexa 2B din OU 34/2014 publicata în Monitorul Oficial cu numărul 427 din data de 11 iunie 2014

 

Către:           Grin Pink Med SRL cu sediul social in Str. Barajul Arges nr. 23, Et. 4, Ap. 5, Sector 1, Bucuresti Cod 014121, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4613/2014, Cod Unic de Inregistrare 33062441, e-mail office@grinpinkmed.ro, Tel XX,

De la:            Nume ____________________, Prenume ____________________, Strada ____________________, Nr. _______, Bl. _______,Sc. _______, Et. _______, Ap. _______, Localitate ____________________, Jud ____________________, Tel ____________________, e-mail ____________________,

 

Vă informez/Vă informăm prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse comandate la data ___________________,

1 Denumire produs ____________________, cod ____________________,

2 Denumire produs ____________________, cod ____________________,

3 Denumire produs ____________________, cod ____________________,

 

Data ____________________

Numele complet si semnatura

 

 

 

 

Dispozitiile legale incidente in materie

Ordonanța de urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: “Art. 9: Dreptul de retragere (1)Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.”

  

 1. Garantia produselor

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie si nu afecteaza drepturile conferite prin cu modificarile si completarile ulterioare,

 

 1. Legislatie

 

 • Directiva
 • Ordonanta 21/1992 privind protecţia consumatorilor republicata
 • Legea 365/2002 privind comerţul electronic republicata
 • Norme Metodologice din 2002 pentru aplicarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic
 • Ordonanță de urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

 

 

 1. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. De drept comun, potrivit Codului de Procedura Civila si a legislatiei speciale incidente in materie.

 

Ultima actualizare: 01.02.2021

Menu